Panica dăunează grav sănătății

WORKSHOP DE COMUNICARE DE RISC ȘI CRIZĂ


Atacuri cibernetice, scandaluri, incendii… nu rămâne decât să citești rapid titlurile din presă ca să-ți dai seama că nu e o chestiune de dacă, ci când o potențială criză poate lovi organizația ta. S-ar putea să nu funcționeze formula „Mie nu mi se-ntâmplă niciodată.”

Întrebarea e: ești pregătit? Poate că nu toate crizele pot fi prevenite, dar gestionarea lor cu siguranță poate fi antrenată. Cu obiectivul acesta în minte, am pregătit un workshop care să genereze primele reflexe necesare în managementul și comunicarea de urgență în cazul unei crize. Cum să fii cea mai bună versiune a ta în fața celor mai rele situații e un subiect care ne va ține ocupați aproximativ 6 ore, în care vom parcurge simulări reale de criză și vom pregăti răspunsuri pe măsură.

Vei fi în priză, pe modul alertă, cu scenarii reale și feedback pe loc. Vei trăi o experiență pe viu și vei căpăta reflexele de care vei avea nevoie în situații adevărate. Vei face un antrenament de performanță într-un timp concentrat. Vino să-ți testezi reacțiile și să te joci serios!

Câteva dintre subiectele pe care le vom aborda:

Cui se adresează acest workshop:

Acest workshop se concentrează pe nevoia de interacțiune eficientă cu media. Este un atelier practic, cu o proporție de 80/20% între practică și teorie, în care vom avea materiale filmate, urmate de feedback și simulări care să ofere instrumentele necesare participanților pentru gestionarea comunicării în situații de risc și criză.

Traineri: Andra Samson și Alin Iliescu .

TAXA DE PARTICIPARE:
250 Euro /persoană + TVA – oferta valabilă până la 31.01.2020 Early Bird
280 Euro /persoană + TVA– oferta valabilă după data de 13.02.2020
220 Euro /persoană  + TVA – ofertă specială pentru minim 2 participanți din cadrul aceleiași companii.


Pentru mai multe informații despre temele abordate, tarife și modalitatea de înscriere vă rugăm să o contactați pe Mihaela Buligan,
Community Manager: mihaela.buligan@pointpa.ro și 0723 583 705