Digital Advocacy Arena

24 mai @ The Meeting Point
Strada Anton Pann, nr. 21

 

 

Lupta pentru eficiența în advocacy se da azi in arena digitală.

Daca vrei, prin povestea pe care o spui, să ajungi la publicul tau, să influențezi în mod eficient opinia publică, legea și legiuitorul, sa schimbi paradigme si politici publice, atunci acest workshop este pentru tine.

 

GOLDEN GUEST

 
Bogdan Nițu

Bogdan (CEO Webstyler) este unul dintre cei mai apreciați și premiați oameni din industria digital din România si unul dintre profesorii care au pus bazele Modulului de Strategie de Marketing și Comunicare Digitală al Școlii IAA.

 

 

Laura Florea

Laura (Managing Partner @ Point Public Affairs) este expert în advocacy și lobbying de peste 20 de ani, profesor asociat la Universitatea București, Facultatea de Jurnalism, presedintele Asociatiei Registrul Roman de lobby și trainer pe probleme de comunicare strategică.

 

 

Andra Samson

Andra (Strategic Communications Consultant @ Point Public Affairs)  este consultant în comunicare strategică, cu experiență extensivă în managementul reputației, comunicare instituțională multi-stakeholders, trainer și facilitator în workshop-uri în comunicare pentru echipe trans-funcționale în industrii variate

 

 

Elena Cîrîc

Elena (Head of Social Media @ Webstyler) are o experiență de peste 8 ani în comunicarea online pentru branduri de top și este una din cele mai apreciate prezențe din blogosfera românească.

 

 

Adelina Tînțariu

Adelina (Public Affairs Consultant @ Point Public Affairs) este consultant public affairs, specialist în administrație publică, comunicare politică și instituțională, contributor decisiv la instrumentarea cazurilor împotriva comandanților de închisori comuniste, acuzați de crime împotriva umanității

 

TEMATICI

Tehnologie & Evoluție digitală

Capacitatea de adaptare & GDPR

Ce și de ce Digital Advocacy? & Grass/Netroots & Slacktivism

Treasure Hunt: exerciții în echipă

 

Durata workshop-ului: intre orele 9.00 – 17.00

Taxa de participare:

220 Euro / persoană – oferta valabila pana la 15 Mai 2018

250 Euro / persoană, – oferta valabila după data de 15 Mai 2018

200 Euro/ persoană – ofertă specială pentru doi sau mai mulți participanți din cadrul aceleași companii

Cere Mihaelei mai multe informatii  mihaela.buligan@pointpa.ro, 0736635111