Panica dăunează grav sănătății

WORKSHOP DE COMUNICARE DE RISC ȘI CRIZĂ

1 noiembrie @ The Meeting Point (Strada Anton Pann, nr. 21)


     Atacuri cibernetice, scandaluri, incendii, uragane devastatoare… nu rămâne decât să citești rapid titlurile din presă ca să-ți dai seama că nu e o chestiune de dacă, ci când o potențială criză poate lovi organizația ta. S-ar putea să nu funcționeze formula „Mie nu mi se-ntâmplă niciodată.”

     Întrebarea e: ești pregătit? Poate că nu toate crizele pot fi prevenite, dar gestionarea lor cu siguranță poate fi antrenată. Cu obiectivul acesta în minte, am pregătit un workshop care să genereze primele reflexe necesare în managementul și comunicarea de urgență în cazul unei crize. Cum să fii cea mai bună versiune a ta în fața celor mai rele situații e un subiect care ne va ține ocupați aproximativ 6 ore, în care vom parcurge simulări reale de criză și vom pregăti răspunsuri pe măsură.

     Vei fi în priză, pe modul alertă, cu scenarii reale și feedback pe loc. Vei trăi o experiență pe viu și vei căpăta reflexele de care vei avea nevoie în situații adevărate. Vei face un antrenament de performanță într-un timp concentrat. Vino să-ți testezi reacțiile și să te joci serios!

ANDRA SAMSON

este consultant în comunicare strategică, cu experiență îndelungată în comunicare instituțională, CPG, telecom, sănătate și publicitate. De la comunicare de brand la programe grassroots în corporații, agenții, consultanță și sectorul non-profit, Andra susține sesiuni de training și workshop-uri în advocacy, comunicare de criză, storytelling, managementul reputației. De formare filolog şi antropolog, Andra este și lector la Fundaţia Calea Victoriei unde susţine cursuri despre rolul poveştii în dinamica socială a prezentului, scriere creativă, precum şi pe diferite teme antropologice. Acreditată ca trainer, Andra a urmat studii aprofundate de antropologie culturală la Universitatea București, managementul reputației la Reputation Institute din New York și studii avansate de limba engleză și istorie la Anglolang Academy din Marea Britanie.

ALIN ILIESCU

este expert în domeniul comunicării și al relațiilor publice, cu o înţelegere profundă a dinamicii spaţiului public. În momentul de față este Strategic Communications Executive în cadrul agenției Point Public Affairs. Semnează periodic articole pentru câteva dintre cele mai prestigioase publicaţii din România – Republica, ziare.com, Wall-Street.ro. A ocupat funcţia de director executiv al unei platformei civice şi politice, pentru care a lucrat anterior ca director de comunicare și secretar de presă. În trecut, a fost redactor pentru mai multe platforme de știri și a activat în domeniul consultanţei în comunicare (politică sau business), colaborând inclusiv cu clienți corporate, atât locali, cât și internaționali și coordonând organizarea a numeroase evenimente publice. Este absolvent al Școlii Naționale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București și are un master în comunicare politică şi marketing electoral. Este certificat ca trainer, trainer of trainers şi consilier de orientare în carieră.

Câteva dintre subiectele pe care le vom aborda:

Cui se adresează acest workshop:

Acest workshop se concentrează pe nevoia de interacțiune eficientă cu media. Este un atelier practic, cu o proporție de 80/20% între practică și teorie, în care vom avea materiale filmate, urmate de feedback și simulări care să ofere instrumentele necesare participanților pentru gestionarea comunicării în situații de risc și criză.

Durata workshop-ului: orele 9.00 – 17.00

Taxa de participare

250 Euro / persoană – early bird – ofertă valabilă pâna la 15 Oct 2019
280 Euro / persoană – ofertă valabilă după data de 15 Oct 2019
220 Euro/ persoană – ofertă specială pentru minim 2 persoane din cadrul aceleiași companii

Prețurile afișate nu conțin TVA.

Contact: Mihaela Buligan, Community Manager mihaela.buligan@pointpa.ro și 0736.635.111