Cariere

📣 Dacă ești la început de drum și te tentează o carieră în public affairs și lobbying, acesta este locul perfect în care să începi. Vei aprofunda cum funcționează procesul de adoptare a politicilor publice. Vei lucra aproape de cei mai buni consultanți de public affairs din țară și vei afla direct de la sursă cum se face lobbying. Și dacă vei fi bun(ă) în ceea ce faci, ai un drum deschis la noi pentru consultanță.

Verifică lista de mai jos, și dacă bifezi la ce așteptăm de la tine, aplică.
✅ Ești absolvent(ă) de științe politice sau științe juridice/administrative sau sociologie sau comunicare și relații publice, de preferat cu experiențe extracurriculare de genul simulărilor instituționale, cum ar fi Parlamentul Tinerilor.
✅ Ai aptitudini și cunoștințe pe zona de tech.
✅ Ești disciplinat(ă) și de gașcă. Ai simțul umorului și îți place să râzi. Când facem treabă, facem treabă, când ne distrăm, ne distrăm. Toate cu simțul răspunderii.
✅ Nu ordonezi obsesiv creioanele pe birou, dar ești organizat(ă). Trebuie să ai abilitatea de a urmări surse multiple. Ai atenție la detalii, abilități de gestionare a termenelor limită, capacitate de lucru în echipă, adaptare la schimbare, capacitate de reacție rapidă și multi-tasking.
✅ Vorbești și scrii foarte corect românește și engleză.

Descrierea jobului
✅ Vei lucra într-un departament specializat de monitorizare, pe platforma noastră Spin Policy.
✅ Vei urmări evoluția inițiativelor legislative de interes, vei introduce informațiile pe platformă și vei actualiza periodic datele;
✅ Vei urmări activitatea instituțiilor de interes (Guvern, Ministere, Autorități, Parlament etc.), dar și comunicatele de presă și proiectele de acte normative emise de acestea;
✅ Vei informa clienții cu privire la evoluțiile legislative și vei răspunde la cerințele punctuale ale acestora legate de procesul legislativ;
✅ Vei verifica și transmite rapoartele de monitorizare a evoluțiilor legislative către clienți;
✅ Vei lucra îndeaproape cu consultanții de public affairs, pe analize și cercetări.

📣 Trimite-ne un mesaj!

Descrierea companiei

Point Public Affairs a fost înființată în 2008, ca o echipă integrată de public affairs, public relations și legal. Suntem 21 de oameni în echipă, avem clienți din industrii variate: servicii financiare, energie, alcool, băuturi răcoritoare, farma, retail, tehnologie și altele și altele. Suntem afiliați la rețele internaționale de public affairs. Dacă visul tău e să lucrezi într-o multinațională, într-o clădire de afaceri, mai bine nu aplica la noi, pentru că noi lucrăm într-un mediu antreprenorial, înconjurați de o grădină minunată cu piscină, grătar și masă de tenis (pe care nu ne e teamă să le folosim), la The Meeting Point.

www.pointpa.ro
www.spinpolicy.com
www.facebook.com/PointPublicAffairs
https://www.linkedin.com/company/point-public-affairs
www.themeetingpoint.ro