Cariere

📣 Trimite-ne un mesaj, după ce treci prin check list:
✅ Ai peste 3 ani de experiență în public affairs, corporate affairs sau în mediu instituțional. Dar nu le știi pe toate. Nu ești un pahar plin, ești gata să înveți lucruri noi, perspective noi.
✅ Dacă mergi în Parlament nu te pierzi (cu firea). Cunoști structurile și procedurile instituționale, înțelegi legile.
✅ Urmărești politica și politicienii, și nu doar de pe social media sau de la TV. Îți place să faci networking și nu îți e teamă să vorbești în public.
✅ Nu ești tocilar, dar îți faci lecțiile. Avem clienți din companii și organizații variate. Trebuie să devii competent foarte repede. Să vorbești jargonul lor, să le înțelegi problemele, să poți să dai sfaturi adecvate, să devii parte din echipa lor.
✅ Dacă ești în pădure, nu ți-e teamă să te abați de la potecă. Pe căile bătătorite merg mulți, noi vrem să fim exploratori. Ne place să ieșim din zona de confort. Suntem inovativi în idei, abordări, tactici.
✅ Ești disciplinat(ă) și de gașcă. Ai simțul umorului și îți place să râzi. Când facem treabă, facem treabă, când ne distrăm, ne distrăm. Toate cu simțul răspunderii.
✅ Iei taurul de coarne cu diplomație și calm. Ai abilități de comunicare, negociere și prezentare. Ai răbdare (inclusiv cu colegii).
✅ Nu ordonezi obsesiv creioanele pe birou, dar ești organizat(ă). Trebuie să ai abilitatea de a duce proiecte multiple cu deadlineuri strânse. Și cu bugete. Și cu raportări.
✅ Știi și cu powerpointul, dar și cu excelul. Și dacă nu știi, învață repede. Nu facem abuz de powerpoint, dar bugete fără excel nu se poate.
✅ Vorbești și scrii foarte corect românește și engleză. Și de preferință cu talent. Suntem storytellers.
🧡 Point PA&PR a fost înființată în 2008, ca o echipă integrată de public affairs, public relations și legal. Suntem 21 de oameni în echipă, avem clienți din industrii variate: servicii financiare, energie, alcool, băuturi răcoritoare, farma, retail, tehnologie și altele și altele. Suntem afiliați la rețele internaționale de public affairs. Dacă visul tău e să lucrezi într-o multinațională, într-o clădire de afaceri, mai bine nu aplica la noi, pentru că noi lucrăm într-un mediu antreprenorial, în centrul orașului, înconjurați de o grădină minunată cu piscină, masă de tenis și grill (pe care nu ne e teamă să le folosim), la @The Meeting Point.