About Us

The Romanian Lobbying Registry Association has a new Board of Directors

07 Apr 2014

Asociația Registrul Român de Lobby are un nou Comitet Director

Asociația Registrul Român de Lobby anunță structura Comitetului Director al asociației pentru mandatul 2014-2018, ca urmare a alegerilor susțiune în Adunarea Generală. Astfel, Laura Florea, Managing Partner la Point Public Affairs va continua să reprezinte interesele asociației în calitate de președinte, … va fi vicepresedinte în timp ce … va fi secretarul general al acesteia.

„Mă bucur că membrii ARRL mi-au acordat încredere pentru încă un mandat. Obiectivul meu principal pentru perioada următoare are în vedere intensificarea eforturilor pentru a avea o lege a lobby-ului, confromă cu principiile europene în domeniu”, a spus Laura Florea, președinte ARRL. “Lobby-ul este un drept garantat de constituție care ajută la creșterea încrederii publicului în instituțile publice și politicile lor”.

În mandatul precedent (2010-2014), ARRL a adoptat Codul de etica al activitatilor de lobby care asigură standardele de conduită pentru reprezentanții intereselor și a lasat Registrul de Transparență din România, o bază de date deschisă tuturor organizațiilor și profesioniștilor care doresc să demonstreze legitimitatea activităților pe care le desfășoară.

Conform principiilor asociației, grupurile de interese și lobby-știi au datoria de a contribui la înțelegerea publică a activității de lobby. În plus trebuie să aplice principiile de transparență, onestitate, integritate și profesionalism, în conformitate cu așteptările publicului și ale părților interesate.

Printre membrii ARRL se numără: BDR Associates, Chelgate Romania, Daiman Public Relations, Grayling, Links Associates, Maldon&Wat, McGuireWoods, Nicola Porter Novelli, Point Public Affairs, PR & Lobby Consulting, Serban & Musneci Associates și Strategic Research Corporation.

Despre Asociația Registrul Român de Lobby
ARRL a fost înființată în iunie 2010 cu scopul de a contribui la popularizarea și promovarea activității de lobby, drept o activitate multidisciplinară ce implică cunostințe juridice, economice, sociologice și de comunicare. ARRL are 12 membri, companii de consultanță în domeniu.

Mai multe detalii despre asociație, Codul de etică și Registrul Reprezentanțlor Grupurilor de Interese din România găsiți pe: www.registruldelobby.ro

Pentru detalii suplimentare vă rugăm contactați:
Laura Florea
Președinte
Asociația Registrul Român de Lobby
Telefon: 02163371424
Email: presedinte@registruldelobby.ro